Corona

Lees voor je bezoek ons onderstaand corona protocol goed door. Dit voor jouw, onze andere bezoekers en ons personeel hun veiligheid. 

Wij wensen je veel springplezier!

Corona protocol update 18 november

Op vrijdag 28 mei heeft de Rijksoverheid nieuwe maatregelen afgekondigd om de verspreiding van het coronavirus verder tegen te gaan.

Binnen de huidige Corona maatregelen is het gelukkig nog wel mogelijk om bij ons te komen jumpen. In de basis gelden bij ons uiteraard de basisregels die overal gelden: blijf thuis bij klachten, was je handen regelmatig, reserveer vooraf je jumpsessie en voor iedereen van 18 jaar en ouder geldt de regel van 1,5 meter afstand. 

Algemeen: om de veiligheid van onze gasten en die van onze medewerkers te kunnen garanderen, willen wij de bezoekers/begeleiders vragen om plaats te nemen in de daarvoor bestemde area’s en bij drukte zo nodig buiten te wachten in de gemarkeerde vakken. Zonder geboekte reservering (tijdslot) vooraf kan geen toegang worden verleend tot onze parken.

Jumpen: trampolineparken vallen onder dagrecreatie (categorie pret- en atrractieparken) en kennen een sportief karakter. Derhalve geldt voor onze trampolineparken onder de nieuwe regelgeving en noodverordening een uitzondering voor de maximaal 30 personen op basis van sport- en doorstroomlocatie. Voor de trampoline arena is de maximale capaciteit aanzienlijk beperkt als gevolg van de Corona maatregelen.

Houdt onze webpagina en social media in de gaten voor de laatste updates te ontvangen. 

Vrijdag

Capaciteit, activiteiten en springtijd

De capaciteit van onze activiteiten zijn zwaar beperkt. Hierdoor is reserveren noodzakelijk. Zonder reservering geen toegang.

Maximaal 2 begeleiders per reservering

Bij feestjes mogen maximaal 2 begeleiders blijven. Zij zijn verplicht om te blijven zitten aan de tafel. Feestjes mogen maximaal 30 minuten na de laatste activiteit blijven. 

Jumpen kan nog steeds in sessies van 1 uur, 2 uur en in combinatie met de ninja tag.

De jumptijd is elke keer 60 of 120 minuten effectief. 

Voor de meest accurate openingstijden volg ons reserveringssysteem. Openingstijden kunnen afwijken van google.

Onze horeca is weer geopend. Het nuttigen van zelf meegenomen eten en drinken is niet toegestaan.

 Wij accepteren geen  bezorgingen van maaltijden. 

Reserveringen en transacties

Online reserveren is verplicht. Het is niet mogelijk om zonder reservering te komen springen. Dit om de capaciteit te kunnen waarborgen.

Wij verzoeken iedereen de reservering online te betalen bij het boeken, zodat het contact tussen u en ons personeel kan worden beperkt.

Indien je toch liever op locaties betaald, hebben wij dit zo liefst mogelijk via (contactloze)pin. 

Conform de RIVM richtlijnen verzoeken wij iedereen met verkoudheidsklachten (neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts) of wanneer een huisgenoot koorts heeft, thuis te blijven en jouw jumpsessie pas te boeken wanneer jij en je huisgenoot zich weer helemaal fit voelt. 

Je kunt je jumpsessie zelf annuleren via: Member login of door conctact op te nemen met ons park.

Regelingen per activeit

Maximaal 2 begeleiders

Direct vertrekken na einde activiteit

Maximaal 2 begeleiders

Tafel blijft gereserveerd tot 30 minuten na de laatste activiteit. 

Zowel volwassen als kidslessen blijven doorgaan. 

Tijdens je bezoek

Om de drukte te beperken kun je pas vanaf 15 minuten voor de starttijd van je sessie het pand betreden.

Wij adviseren mondkapjes te dragen voor en na de activiteit en tijdens het wachten.

Tijdens de activiteiten zijn mondkapjes verboden wegens veiligheid.

Verschillende hygiënepompen zijn geplaatst in gehele pand. Gebruik deze zoveel jij wilt. Daarnaast kan je in het toilet de handen wassen met water en zeep.

Respecteer de 1,5 meter afstand tussen jezelf en andere bezoekers en/of niet leden van jouw huishouden ( wij hebben alles ruim opgesteld zodat de 1,5 meter behouden zou moeten kunnen blijven).

Wij hebben ons pand voorzien van borden/ signing op de vloer en aan de muur. Wij verzoeken iedereen de signing te volgen, verboden ruimtes niet te betreden en de looproutes te respecteren. 

Volg ten allen tijden de aanwijzingen van ons personeel op. 

Na het springen verzoeken wij iedereen zo spoedig mogelijk het pand te verlaten, zodat wij ruimte kunnen maken voor nieuwe bezoekers. 

Het verlaten van het pand kan via de normale routes en er zijn mogelijkheden om versnaperingen te kopen als take away.

FAQ

Je kan gewoon met rittenkaarten en vrijkaarten betalen. Bij jouw reservering selecteer je “betalen aan de kassa”. Wij verwerken de rittenkaart/ vrijkaart op locatie.

Al onze vrijkaarten zullen geldig zijn tot en met 31-12-2020, ook al staat er een andere einddatum op.

Waarom Jump One?

Ervaringen van anderen bij Jump One Zoetermeer

David Rusman
Lees verder
Leuk om met de kinderen te gaan springen, sokken apart betalen maar verder goed. Veel variatie om te springen op de trampolines. Er staan altijd wel 2 of 3 man persoon op te letten naar de kinderen, wat ook zeer goed is. Als het warm is in de hal plaatsten ze extra airco blazers.
Marrigje Bosch
Lees verder
Wat een heerlijk kinderfeestje hebben de 9-jarigen hier gehad. Twee uur lang jumpen, onbeperkt limonade en je hebt geen kind aan ze. En verder: prima koffie, ruim assortiment lekkers, vriendelijk personeel en goed bereikbaar.
Jeroen van Katwijk
Lees verder
De kids vonden het geweldig! Leuk als uitje of kinderverjaardag
Ronald de Meester
Lees verder
Kids vinden het super! Springen, zweten en door met springen. Al een aantal kinderfeestjes gehouden hier. Als ouder zeer relaxt en de stuiterballen stuiteren minder hard op de terugweg 😂
Dieuwertje Erkens
Lees verder
Het was super leuk. Ik heb alleen super veel spierpijn gekregen na twee uur. Dus dat betekend dat ik het er super erg naar mijn zin heb gehad.
Johan van der Linden
Lees verder
Prachtig springparadijs met veel wisselende obstakels die een leuke uitdaging vormen. Ook een mooie ruime plek voor ouders om te zitten.

Activiteiten bij Jump One Zoetermeer

4 verschillende Jump Area’s, Fun Jump & Jump lessen

Ren, spring en vlieg over verschillende obstakels

Stap in een levensechte Virtual Reality ervaring

Boek een kinderfeestje of groepsarrangement