Fit met Jumpen

Van de ene naar de andere trampoline springen: dat noemen we jumpen. Bij Jump One in Zoetermeer kan je Jumpen in maar liefst vier verschillende jump area’s!

Jump je fit met trampoline fitness

Snel calorieën verbranden, op een leuke manier met een kleine kans op blessures? Dat kan! Trampoline fitness is super gezond en ook nog eens heel leuk! Fernando Gotschin, oud topsporter die op hoog niveau trampoline heeft gesprongen onder NOC*NSF, verzorgt deze lessen! 
Fernando heeft een indrukwekkende staat van dienst

Dus wil je snel heel veel calorieën verbranden en tegelijkertijd heel veel plezier maken? Meld je dan aan voor deze les. Het is wetenschappelijk bewezen: jumpen is gezond! Zelfs zo gezond dat 10 minuten jumpen gelijk staat aan 30 minuten hardlopen, had je dat gedacht?

Minder blessuregevoelig dan hardlopen

Daarnaast is jumpen, hoe gek dat ook klinkt, minder blessuregevoelig dan hardlopen. Twee in één dus: heel gezond en een en al plezier! Snel calorieën verbranden op een leuke manier met een lage kans op blessures. Daar zagen wij wel wat in. Daarom geven wij trampoline fitness, uniek in Zoetermeer! Zo train jij blessurevrij en lekker intensief. Trainen was nog nooit zo leuk! Meer informatie en lessen Mocht je nou niet zo fan zijn van ‘sporten’, niet getreurd ook jij kan gewoon mee. In onze chille lounge kun je onder het genot van een hapje en drankje genieten van jouw sportende vrienden en/of familie met zicht op de Jump Arena waarna de jumpers achteraf ook een hun dorst kunnen lessen. Spring je fit! Kom gezellig jumpen! Let op: Jumpsokken verplicht.

Waarom Jump One?

Ervaringen van anderen bij Jump One Zoetermeer

David Rusman
Lees verder
Leuk om met de kinderen te gaan springen, sokken apart betalen maar verder goed. Veel variatie om te springen op de trampolines. Er staan altijd wel 2 of 3 man persoon op te letten naar de kinderen, wat ook zeer goed is. Als het warm is in de hal plaatsten ze extra airco blazers.
Marrigje Bosch
Lees verder
Wat een heerlijk kinderfeestje hebben de 9-jarigen hier gehad. Twee uur lang jumpen, onbeperkt limonade en je hebt geen kind aan ze. En verder: prima koffie, ruim assortiment lekkers, vriendelijk personeel en goed bereikbaar.
Jeroen van Katwijk
Lees verder
De kids vonden het geweldig! Leuk als uitje of kinderverjaardag
Ronald de Meester
Lees verder
Kids vinden het super! Springen, zweten en door met springen. Al een aantal kinderfeestjes gehouden hier. Als ouder zeer relaxt en de stuiterballen stuiteren minder hard op de terugweg 😂
Dieuwertje Erkens
Lees verder
Het was super leuk. Ik heb alleen super veel spierpijn gekregen na twee uur. Dus dat betekend dat ik het er super erg naar mijn zin heb gehad.
Johan van der Linden
Lees verder
Prachtig springparadijs met veel wisselende obstakels die een leuke uitdaging vormen. Ook een mooie ruime plek voor ouders om te zitten.

Activiteiten bij Jump One Zoetermeer

4 verschillende Jump Area’s, Fun Jump & Jump lessen

Ren, spring en vlieg over verschillende obstakels

Stap in een levensechte Virtual Reality ervaring

Boek een kinderfeestje of groepsarrangement