Jump Area’s

Beleef jumpen in één van onze vier vette jump area’s. Van free style tot obstakels. Geschikt voor iedereen! Beleef het bij Jump One Zoetermeer.

Vier verschillende Jump Area's

Van de ene naar de andere trampoline springen, deze omschrijving van jumpen klinkt zeker niet zo leuk als het is! Bij Jump One beschikken we over 4 verschillende area’s. Daarnaast kun je over obstakels heen springen en verschillende uitdagingen aan gaan. Hoe ver durf jij te gaan?

Free Style Area

Van trampoline naar trampoline, de vetste trucks op een trampoline of juist helemaal los op onze tumblinglane? Wat jij wil, de keuze is aan jou!

Walk Wall Area

Wil je het echte Freerunner gevoel meemaken? Kan dan naar onze Walk Wall Area. Daar kun je tegen de muren omhoog lopen en springen!

Foampit Area

Wordt een echte pro! Oefen je beste trucks op één van de twee trampolines en land vervolgens weer zacht in de duizende sponzen. Of ga de uitdaging aan en versla je tegenstander in onze battlebeam. Durf jij het aan?

Big Air Bag Area

Zachte en comfortabele landing gegarandeerd! Onze airbags zorgen hiervoor. Spring van de jumptower of op verschillende trampolines. Leef je helemaal uit!

Obstacle Area

Verschillende obstakels, tot wel 1 meter hoog, maken van jou een echte freerunner. Probeer de vetste trucks en wordt beter en beter. Voor de echte adrenaline kickers!

Alle trampolinevelden zijn geschikt voor jong & oud en voor ieder niveau.

Welke area kies jij? Reserveer direct!

Waarom Jump One?

Ervaringen van anderen bij Jump One Zoetermeer

David Rusman
Lees verder
Leuk om met de kinderen te gaan springen, sokken apart betalen maar verder goed. Veel variatie om te springen op de trampolines. Er staan altijd wel 2 of 3 man persoon op te letten naar de kinderen, wat ook zeer goed is. Als het warm is in de hal plaatsten ze extra airco blazers.
Marrigje Bosch
Lees verder
Wat een heerlijk kinderfeestje hebben de 9-jarigen hier gehad. Twee uur lang jumpen, onbeperkt limonade en je hebt geen kind aan ze. En verder: prima koffie, ruim assortiment lekkers, vriendelijk personeel en goed bereikbaar.
Jeroen van Katwijk
Lees verder
De kids vonden het geweldig! Leuk als uitje of kinderverjaardag
Ronald de Meester
Lees verder
Kids vinden het super! Springen, zweten en door met springen. Al een aantal kinderfeestjes gehouden hier. Als ouder zeer relaxt en de stuiterballen stuiteren minder hard op de terugweg 😂
Dieuwertje Erkens
Lees verder
Het was super leuk. Ik heb alleen super veel spierpijn gekregen na twee uur. Dus dat betekend dat ik het er super erg naar mijn zin heb gehad.
Johan van der Linden
Lees verder
Prachtig springparadijs met veel wisselende obstakels die een leuke uitdaging vormen. Ook een mooie ruime plek voor ouders om te zitten.

Activiteiten bij Jump One Zoetermeer

4 verschillende Jump Area’s, Fun Jump & Jump lessen

Ren, spring en vlieg over verschillende obstakels

Stap in een levensechte Virtual Reality ervaring

Boek een kinderfeestje of groepsarrangement