Veiligheid & Regels

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel! Getrainde begeleiders, EHBO-diploma’s en jaarlijks goedgekeurd door een keuringsinstructeur.

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel!

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel! Bij Jump One ben je dan ook altijd onder begeleiding van goed getrainde jumpers die toezicht houden en letten op je veiligheid. Zij beschikken dan ook allemaal over een EHBO-diploma om jou te allen tijden te helpen. Wij voldoen hiermee volledig aan de veiligheidsnormen, deze worden namelijk jaarlijks gekeurd door een keuringsinstructeur. Het zou fijn zijn, om de veiligheid hoog te houden, dat ook jullie je aan onze normen houden.

Vooraf aan iedere jump sessie teken je een aansprakelijkheids- en vrijwaringsfomulier. Dit kan zowel bij ons op locatie als online bij aanschaf van een ticket. Lees vooraf alle instructies en regels zorgvuldig door.

Huisregels

In onze area’s zijn voor de veiligheid jumpsokken ten aller tijden verplicht. Deze sokken zorgen voor grip en zijn speciaal ontwikkeld om veilig te kunnen jumpen. Deze kun je wassen en voor een eventuele volgende keer weet herbruiken. De jumpsokken kosten slechts €2,-

Waarom Jump One?

Ervaringen van anderen bij Jump One Zoetermeer

David Rusman
Lees verder
Leuk om met de kinderen te gaan springen, sokken apart betalen maar verder goed. Veel variatie om te springen op de trampolines. Er staan altijd wel 2 of 3 man persoon op te letten naar de kinderen, wat ook zeer goed is. Als het warm is in de hal plaatsten ze extra airco blazers.
Marrigje Bosch
Lees verder
Wat een heerlijk kinderfeestje hebben de 9-jarigen hier gehad. Twee uur lang jumpen, onbeperkt limonade en je hebt geen kind aan ze. En verder: prima koffie, ruim assortiment lekkers, vriendelijk personeel en goed bereikbaar.
Jeroen van Katwijk
Lees verder
De kids vonden het geweldig! Leuk als uitje of kinderverjaardag
Ronald de Meester
Lees verder
Kids vinden het super! Springen, zweten en door met springen. Al een aantal kinderfeestjes gehouden hier. Als ouder zeer relaxt en de stuiterballen stuiteren minder hard op de terugweg 😂
Dieuwertje Erkens
Lees verder
Het was super leuk. Ik heb alleen super veel spierpijn gekregen na twee uur. Dus dat betekend dat ik het er super erg naar mijn zin heb gehad.
Johan van der Linden
Lees verder
Prachtig springparadijs met veel wisselende obstakels die een leuke uitdaging vormen. Ook een mooie ruime plek voor ouders om te zitten.

Activiteiten bij Jump One Zoetermeer

4 verschillende Jump Area’s, Fun Jump & Jump lessen

Ren, spring en vlieg over verschillende obstakels

Stap in een levensechte Virtual Reality ervaring

Boek een kinderfeestje of groepsarrangement