Wat is Virtual Reality Gaming?

Gamen was nog nooit zo levensecht! Beleef virtual reality gaming zoals nooit tevoren, bij Jump One ga je samen op avontuur!

Schakel jij alle zombies uit? Ga in de virtuele wereld de strijd aan tegen de zombies. Unieke beleving samen met je vrienden, familie en/of collega’s. 

Of deel jij net als Indiana Jones de passie voor het vinden van oude kostbare schatten verborgen in oeroude tempels? Dan is onze nieuwe game; Temple Quest voor jou! Worstel je weg door grotten, ontwijk lava, stap voorzichtig langs scherpe richels en wie weet word jij beloond met iets kostbaars!

Levensecht gamen in een virtuele wereld

Speel met maximaal 4 spelers tegelijk de hoofdrol in jullie eigen (actie) film. Stap in een virtuele wereld die moeilijk is te onderscheiden van de realiteit. Een VR-Zone waarin je vrij kan rond bewegen en op avontuur gaat tegen zombies in een oud landhuis.

Je doet je vest dicht, zet je VR-bril op, doet je rugzak om, pakt je geweer en stap in de virtuele wereld vol spanning en sensatie. Je gaat samen met je vrienden, familie en/of collega’s op avontuur. Je komt in een oud landhuis, vol met zombies. Hier gaan jullie er alles aan doen om zoveel mogelijk zombies uit te schakelen. Dit doe je door verschillende routes te kiezen, puzzels op te lossen en uiteindelijk te ontsnappen aan de zombies.

Omgevingseffecten maken het nog echter

Over elk detail werd nagedacht, naast het spelen met licht, geluid en dynamische beelden, gaan wij nog een stap verder. Voel de wind, en warmte en ruik de geuren van de wereld. Elke klap voel je met de speciale haptic vests. Gamen was nog nooit zo levensecht!

Al met al, een virtual reality ervaring zoals je hem nog nooit hebt beleefd! Ook leuk als activiteit tijdens een vrijgezellenfeest, groepsactiviteit of kinderfeest.Onze Virtual reality wordt aangeboden door VR-zone.nl

Lijkt VR Gamen jou ook wel wat? Reserveer dan direct!

Waarom Jump One?

Ervaringen van anderen bij Jump One Zoetermeer

David Rusman
Lees verder
Leuk om met de kinderen te gaan springen, sokken apart betalen maar verder goed. Veel variatie om te springen op de trampolines. Er staan altijd wel 2 of 3 man persoon op te letten naar de kinderen, wat ook zeer goed is. Als het warm is in de hal plaatsten ze extra airco blazers.
Marrigje Bosch
Lees verder
Wat een heerlijk kinderfeestje hebben de 9-jarigen hier gehad. Twee uur lang jumpen, onbeperkt limonade en je hebt geen kind aan ze. En verder: prima koffie, ruim assortiment lekkers, vriendelijk personeel en goed bereikbaar.
Jeroen van Katwijk
Lees verder
De kids vonden het geweldig! Leuk als uitje of kinderverjaardag
Ronald de Meester
Lees verder
Kids vinden het super! Springen, zweten en door met springen. Al een aantal kinderfeestjes gehouden hier. Als ouder zeer relaxt en de stuiterballen stuiteren minder hard op de terugweg 😂
Dieuwertje Erkens
Lees verder
Het was super leuk. Ik heb alleen super veel spierpijn gekregen na twee uur. Dus dat betekend dat ik het er super erg naar mijn zin heb gehad.
Johan van der Linden
Lees verder
Prachtig springparadijs met veel wisselende obstakels die een leuke uitdaging vormen. Ook een mooie ruime plek voor ouders om te zitten.

Activiteiten bij Jump One Zoetermeer

4 verschillende Jump Area’s, Fun Jump & Jump lessen

Ren, spring en vlieg over verschillende obstakels

Stap in een levensechte Virtual Reality ervaring

Boek een kinderfeestje of groepsarrangement