Wat is Ninja Tag Active?

Ninja Tag Active is een nieuwe game, afkomstig uit Amerika maar nu ook in Zoetermeer. Ga jij het avontuur aan tussen de opstakels?

Ninja Tag Active: Obstacle Course

Nieuw bij Jump One: Ninja Tag Active! Een obstakel run waarin jij zoveel mogelijk punten probeert te scoren door met je armband langs zoveel mogelijk tags probeert te komen. Bij deze tags kom je door te klimmen en klauteren in onze obstakel area. Je rent, springt en vliegt over de verschillende obstakels, om sneller dan je tegenstanders, zoveel mogelijk tags te verzamelen. Dat is namelijk de enige manier waarop jij deze game kunt winnen!

Hoeveel punten scoor jij?

Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan? Ga in strijd met je vrienden en/ of familie en kijk wie de snelste klimmer en renner is.

  •  1 sessie ninja tag p.p.|  € 7,50
  •  2 sessies ninja tag p.p.|  € 13,-
  •  1 uur jump + 1 sessie ninja tag p.p. | 1 uur springen en 1 sessie ninja tag | € 17,00
  • 5 rittenkaart ninja tag (persoonsgebonden) |  € 25,-

Let op: Tag bandje is verplicht. Deze is eenmalig aan te schaffen voor slechts € 2,25.
Dit parcours betreed je op sportschoenen. Dus niet met jumpsokken!

Lijkt Ninja Tag Active jou ook wel wat? Reserveer dan direct

Waarom Jump One?

Ervaringen van anderen bij Jump One Zoetermeer

David Rusman
Lees verder
Leuk om met de kinderen te gaan springen, sokken apart betalen maar verder goed. Veel variatie om te springen op de trampolines. Er staan altijd wel 2 of 3 man persoon op te letten naar de kinderen, wat ook zeer goed is. Als het warm is in de hal plaatsten ze extra airco blazers.
Marrigje Bosch
Lees verder
Wat een heerlijk kinderfeestje hebben de 9-jarigen hier gehad. Twee uur lang jumpen, onbeperkt limonade en je hebt geen kind aan ze. En verder: prima koffie, ruim assortiment lekkers, vriendelijk personeel en goed bereikbaar.
Jeroen van Katwijk
Lees verder
De kids vonden het geweldig! Leuk als uitje of kinderverjaardag
Ronald de Meester
Lees verder
Kids vinden het super! Springen, zweten en door met springen. Al een aantal kinderfeestjes gehouden hier. Als ouder zeer relaxt en de stuiterballen stuiteren minder hard op de terugweg 😂
Dieuwertje Erkens
Lees verder
Het was super leuk. Ik heb alleen super veel spierpijn gekregen na twee uur. Dus dat betekend dat ik het er super erg naar mijn zin heb gehad.
Johan van der Linden
Lees verder
Prachtig springparadijs met veel wisselende obstakels die een leuke uitdaging vormen. Ook een mooie ruime plek voor ouders om te zitten.

Activiteiten bij Jump One Zoetermeer

4 verschillende Jump Area’s, Fun Jump & Jump lessen

Ren, spring en vlieg over verschillende obstakels

Stap in een levensechte Virtual Reality ervaring

Boek een kinderfeestje of groepsarrangement