Jumpen

Van de ene naar de andere trampoline springen: dat noemen we jumpen. Bij Jump One in Zoetermeer kan je Jumpen in maar liefst vier verschillende jump area’s!

Beleef Jumpen bij Jump One

Tijdens een jumpsessie kun jij je helemaal uitleven. Jumpen komt van oorsprong uit Amerika, waar dan ook veel trampolineparken te vinden zijn. Jump One heeft het populaire jumpen naar Zoetermeer gehaald en beschikt over vier verschillende jump area’s. Het is voor ie-der-een: jong oud, ervaren en beginner iedereen is welkom. Van hoge tot lage trampolines en van backflips tot salto’s. Maak het zo gek als jij zelf wilt!

Minimum leeftijd

De minimale leeftijd voor het betreden van de trampolines tijdens lessen en vrij springen is 7 jaar.

Nog geen 7 jaar? Kom dan jumpen tijdens de puppy jump tijden. Deze zijn speciaal voor de jumpers van 4 tot en met 6 jaar en je ouders of begeleiders (18+) springen gratis mee.

Veiligheid staat hoog in ons vaandel!

Bij Jump One ben je altijd onder begeleiding van goed getrainde jumpers die toezicht houden en letten op je veiligheid. Zij beschikken dan ook allemaal over een EHBO-diploma om jou ten alle tijden te helpen. Daarnaast geven zij tips voor de gaafste trucks zodat jij deze binnen de kortste keren ook kunt! In onze area’s zijn voor de veiligheid jumpsokken ten aller tijden verplicht. Deze sokken zorgen voor grip en zijn speciaal ontwikkeld om veilig te kunnen jumpen. Deze kun je wassen en voor een eventuele volgende keer weer herbruiken. De jumpsokken kosten slechts €2,25.

Lijkt Jumpen jou ook wel wat? Reserveer dan direct!

Waarom Jump One?

Ervaringen van anderen bij Jump One Zoetermeer

David Rusman
Lees verder
Leuk om met de kinderen te gaan springen, sokken apart betalen maar verder goed. Veel variatie om te springen op de trampolines. Er staan altijd wel 2 of 3 man persoon op te letten naar de kinderen, wat ook zeer goed is. Als het warm is in de hal plaatsten ze extra airco blazers.
Marrigje Bosch
Lees verder
Wat een heerlijk kinderfeestje hebben de 9-jarigen hier gehad. Twee uur lang jumpen, onbeperkt limonade en je hebt geen kind aan ze. En verder: prima koffie, ruim assortiment lekkers, vriendelijk personeel en goed bereikbaar.
Jeroen van Katwijk
Lees verder
De kids vonden het geweldig! Leuk als uitje of kinderverjaardag
Ronald de Meester
Lees verder
Kids vinden het super! Springen, zweten en door met springen. Al een aantal kinderfeestjes gehouden hier. Als ouder zeer relaxt en de stuiterballen stuiteren minder hard op de terugweg 😂
Dieuwertje Erkens
Lees verder
Het was super leuk. Ik heb alleen super veel spierpijn gekregen na twee uur. Dus dat betekend dat ik het er super erg naar mijn zin heb gehad.
Johan van der Linden
Lees verder
Prachtig springparadijs met veel wisselende obstakels die een leuke uitdaging vormen. Ook een mooie ruime plek voor ouders om te zitten.

Activiteiten bij Jump One Zoetermeer

4 verschillende Jump Area’s, Fun Jump & Jump lessen

Ren, spring en vlieg over verschillende obstakels

Stap in een levensechte Virtual Reality ervaring

Boek een kinderfeestje of groepsarrangement